Search
Close this search box.

Sead Hakšabanović napustio Rubin i Rusiju

Sead Hakšabanović, reprezentativac Crne Gore odlučio je da napusti Rusiju. Tačnije rečeno ugovor sa Rubinom je “zamrznut” do 30. juna, ali je Sead dobio zeleno svjetlo da potraži novu sredinu.

U međuvremenu, Sead Hakšabanović će biti u sastavu reprezentacije Crne Gore, koju očekuju prijateljske utakmice sa Jermenijom i Grčkom u sklopu priprema za takmičenje u B diviziji Lige nacija, u kojoj će rivali izabranicima Miodraga Radulovića, biti Finska, Rumunija, Bosna i Hercegovine.

“Sada mi je najvažnije da dođem kući, da budem sa porodicom. Potrebno mi je da se malo psihički odmorim. Vrijeme će pokazati šta donosi budućnost”, rekao je Hakšabanović.

“Sitacija u Rusiji je normalna. Fudbal se igra, šampionat je nastavljen, ali jednostavno, osjetio sam nostalgiju, veliku želju da budem sa porodicom. Nisam političar, ne želim da se bavim onim što se dešava, želim samo da igram i uživam u fudbalu”, pojasnio je.

Prijateljska utakmica sa Jermenijom, na programu je 24. marta u Jerevenu, a duel sa Grčkom, četiri dana kasnije u Podgorici.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor