Šćekić: Budite ponosni na slavnu istoriju naših predaka i stojte čvrsto na braniku svih vrijednosti koje su nam ostavili

Povodom 21.jula – Dana opštine Berane svim građanima upućujem najsrdačnije i iskrene čestitke, uz želju da naš grad nastavi svoj razvojni put u cilju unapređenja kvaliteta života svih stanovnika, poručio ministar zdravlja Dragoslav Šćekić.

“Naš grad, sa prirodnim ljepotama i potencijalima koje posjeduje, zaslužuje obrise evropskih vrijednosti, za koje smo zajedno postavili temelje u prethodnom periodu. Neka čojstvo, junaštvo i multietnički sklad, koji krase našu opštinu i naše ljude, budu primjer i za generacije koje stasavaju, da nastave da razvijaju naš grad kao mjesto gdje se ostaje, radi i živi, ali i kao omiljena destinacija poklonika netaknute prirode, turističkih potencijala, znamenitosti i posebnosti koje Berane itekako njeguje”, naveo je Šćekić u čestitci.

Budite ponosni na, navodi bivši predsjednik beranske opštine, “slavnu istoriju naših predaka i stojte čvrsto na braniku svih vrijednosti koje su nam ostavili”.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor