„Rušenje Vlade je građenje mostova između naroda i vlasti“

Rušenje 43. Vlade nije sprovođenje rušilačke politike, već građenje mostova između naroda i vlasti, saopštili su iz Demokratske Crne Gore.

„Tvrdili su da izbor 43. Vlade Crne Gore ne znači izigravanje izborne volje građana, a onda visokog funkcionera DPS Radovana Orlandića, protiv koga je podnijeto više krivičnih prijava iz oblasti organizovanog kriminala i korupcije URA i SNP izabraše juče za predsjednika Borda direktora Barske plovidbe“, navode u saopštenju.

Iz Demokratske Crne Gore zapitali su građane da li su glasali da im Orlandić bude predsjednik Odbora Barske plovidbe.

„Šta mislite, poštovani građani Crne Gore, da li je ovakvo uništavanje osnovnih načela demokratije „izigravanje“ ili je ovo „kompletno ignorisanje“ volje građana. Jeste li vi poštovani građani glasali da Radovan Orlandić bude predsjednik Odbora direktora Barske plovidbe? Da li će zbog ovoga Dritan i pošteni Joko, koji neće nikad izdati, dobiti još jedan aplauz od njihovih tajnih saveznika u Parlamentu?“, pitaju iz Demokrata.

Zapitali su i da li sad tajni saveznici URU i SNP zbog vraćanja kadrova DPS na visoke izvršne funkcije ili „napadaju one koji srušiše Vladu koja vraća DPS kadrove na funkcionerska mjesta u izvršnoj vlasti“.

„Kako je lako skliznuti u izdaju! Kako je lako i kako se brzo čovjek osokoli izdajom, samo zato što su ovu Vladu podržavala dva velika ekstremna politička subjekta, jedan javno, a drugi tajno. Srećom, odlukom Demokrata, Ujedinjene i Prave Crne Gore tresnuše o pod“, poručuju iz Demokratske Crne Gore.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor