Search
Close this search box.

Rožajac napao doktoricu

Rožajac R.G. fizički je napao ljekara rožajske Službe hitne pomoći Amelu Dautović Ćeman, piše Dan.

   Incident se dogodio preksinoć, oko 21.30 časova, kada je dr Dautović Ćeman zajedno sa ekipom Hitne pomoći po pozivu došla u kući R.G., gdje je jednom od njegovih gostiju, dok je proslavljao slavu Mitrovdan, pozlilo. Dok je doktorica ukazivala pomoć toj osobi, R.G. joj je uputio niz psovki i uvreda, a potom je i fizički nasrnuo na nju udarajući je glavom u glavu.

Doktorica je sa ekipom tehničara izašla iz kuće R.G., nakon čega je o incidentu obavijestila policiju. R.G., koji je bio u alkoholisanom stanju, doktorku nije ostavio na miru ni kada je izašla iz njegove kuće, već se uputio u Hitnu službu, gdje je nastavio da joj prijeti i da je maltretira.

Dautović Ćeman je potom ponovo pozvala policiju, koja, po tvrdnjama njenih kolega, šue intervenisala po prethodnoj prijavi.

Policija je tada reagovala i R.G. je na licu mjesta urađen alkotest, koji je, po nezvaničnim informacijama, pokazao da je u njegovoj krvi bilo čak 1,4 promila alkohola.

Iz policije je saopšteno da su R.G. priveli u policijske prostorije, gdje je saslušan, nakon čega je po nalogu tužioca upućen sudiji za prekršaje.

Izvor: Dan

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor