Search
Close this search box.

Pristigle donacije Ukrajincima u hotelu ,,Bijela Rada” u organizaciji Crvenog krsta

Danas je u hotelu ,,Bijela Rada” pristigla donacija Crvenog krsta Crne Gore, lokalne samouprave i Opštinske organizacije Crvenog krsta koja je dogovorena na jučerašnjem sastanku.

Foto: sjevercg
Foto: sjevercg

Kordinator Crvenog krsta, Mašan Živković, kazao je da su sastavili spisak potreba Ukrajincima koji borave u ovom hotelu. U sastavu donacija nalazile su se igračke, grijalice, ćebad i dio hrane, što je prvenstveno, prema njegovim riječima, potrebno djeci.

”Bićemo u svakodnevnom kontaktu sa menadžmentom hotela i Ukrajincima koji borave na ovom mjestu, zajedno u saradnji sa lokalnom samoupravom i Crvenim krstom i tako izaći u susret i pomoći u nabavci svega što im bude potrebno”, – kazao je Živković.

Tatjana Trikun, tridesetosmogodišnja Ukrajinka koja boravi u hotelu ,,Bijela Rada”, nakon uručenih donacija, iskazala je veliku zahvalnost na angažovanju i brizi. Ona je majka desetogodišnje ćerke i vrednuje bilo koju vrstu pomoći.

Foto: sjevercg
Foto: sjevercg

Trikun: ”Osjećamo se bezbjedno i bezopasno. Hvala na angažovanju i svemu,”- kazala je ona.

Iz menadžmenta u vlasništvu ovog hotela, saopšteno je da su Bjelopoljci takođe izrazili želju da svojim dodjelama učestvuju u ovakvoj donaciji, insistirajući na tome da ostanu anonimni tj. ne otkrivaju svoja imena, a koji svakoga trenutka u toku dana mogu pristići, pri čemu su u iščekivanju istih, izrazili veliku zahvalnost unaprijed.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor