Search
Close this search box.

Predstavnici KK “Ibar” u radnoj posjeti predsjedniku Husoviću

Predsjednik Opštine Rožaje Rahman Husović primio je danas predstavnike KK „Ibar“ i direktora Sportskog centra Asada Kalača.

U toku razgovora je konstatovano da je prvi dio takmičarske sezone za rožajski košarkaški klub bio uspješan o čemu svjedoči rezultat seniorskog tima koji se nalazi u vrhu Prve Crnogorske lige kao i važna takmičenja u mlađim kategorijama.
Direktor Sportskog centra Asad Omerović istakao je da se u klubu radi veoma kvalitetno što je, prema njegovom mišljenju, baza za buduće pobjede.
Košarkaški klub „Ibar“ je najuspješniji klub u našem gradu, s obzirom da je već duži niz godina stabilan prvoligaš, kao i da se takmiči u Balkanskoj ligi, što ga svrstava među najbolje klubove u regionu“, zaključio je Omerović.
Predsjednik Opštine Rahman Husović kazao je da će lokalna samouprava nastaviti da pruža podršku sportskim klubovima i pojedincima koji svojim sportskim angažmanom afirmišu Rožaje.
„Košarkaški klub „Ibar“ je ambasador Rožaja. Veliki broj naše djece napravio je prve korake upravo u tom klubu. Obaveza Opštine i cijele lokalne zajednice je da igračima i rukovodstvu kluba pruže podršku, a siguran sam da neće izostati rezultati kojima ćemo se ponositi“, izjavio je predsjednik Husović i ujedno najavio ulaganja u unapređenje lokalne sportske infrastrukture.
Izvor: Radio televizija Rožaje
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor