Potpisan sporazum o saradnji Sindikata uprave četiri države

Kako je kazao predsjednik Sindikata uprave Crne Gore Ranko Božovic

Sporazum o saradnji regionalnih sindikata uprave četiri države – Crne Gore, Republike Srpske, Srbije i Republike Makedonije potpisan je na sportsko – rekreativnim susretima koji su održani na Tari – područje Srbije.

Kako je kazao predsjednik Sindikata uprave Crne Gore Ranko Božović  cilj sporazuma o regionalnoj saradnji je unapređenje sindikalnih aktivnosti na regionalnom nivou, a sve u cilju poboljšanja uslova života i rada zaposlenih u sindikatima ove četiri države.

– Ovo je prvi sporazum saradnje sindikata uprave koji smo potpisali na nivou regiona.  Potpisnici sporazuma nastaviće da rade na daljem razvoju partnerskih odnosa sa izabranim predstavnicima sindikata i vlada ove četiri države uključujući  razvoj i realizaciju projekata od zajedničkog interesa  – kazao je Božović.

Sporazum su potpisali predsjednik Sindikata uprave Crne Gore Ranko Božović, predsjednik Sindikata uprave Srbije Slađan Bobić, Sindikata državne uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Branko Zelenović i predsjednik Sindikata državne administracije i uprave Republike Makedonije Blagoje Ralpovski.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor