Pokret za Pljevlja prepustio svojim članovima da sami odluče koga će glasati na izborima

„U drugom krugu bez rezerve i bilo kakvih stranačkih kalkulacija podržati onog ko izađe na crtu Milu Đukanoviću”, navodi se u saopštenju Pokreta za PljevljaPokret za Pljevlja, kojeg predvodi nekadašnji poslanik u Skupštini Crne Gore Novica Stanić prepustio je svojim članovima da sami odluče kojeg će kandidata glasati na predsjedničkim izborima 19. marta.

“Mi ničim nismo doprineli inflaciji predsjedničkih kandidata iz parlamentarne većine, nego smo od početka apelovali da se krene putem dogovora koji kuću gradi. Zbog svega navedenog ostavljamo slobodu svojim članovima i simpatizerima da u prvom krugu, prema sopstvenom nahođenju zaokruže predsjedničkog kandidata. Jedina sugestija je da bi trebalo voditi računa o tome ko ima najviše šansi da u drugom krugu dobije podršku glasača ostalih predsjedničkih kandidata, i tako pobjedi Mila Đukanovića. U drugom krugu bez rezerve i bilo kakvih stranačkih kalkulacija podržati onog ko izađe na crtu Milu Đukanoviću”, navodi se u saopštenju Pokreta za Pljevlja.

Na lokalnim izborima održanim 23. Oktobra prošle godine Pokret za Pljevlja nastupio je u koaliciji sa Demokratama i Ujedinjenom Crnom Gorom.
Izvor: Vijesti
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor