Pokret „Evropa sad“ sjutra bira Spajića za predsjednika

Izborna skupština pokreta „Evropa sad“ održaće se sjutra u Podgorici, a kandidat za predsjednika te novoformirane političke partije je bivši ministar finansija Milojko Spajić.

Jedan od lidera Pokreta “Evropa sad” Jakov Milatović kazao je Adria televiziji da je taj pokret za kratko vrijeme izgradio snažnu infrastrukturu u većini opština, te će delegati iz cijele Crne Gore biti prisutni na izbornoj Skupštini.

„Sjutra ćemo imati jednu vrstu osnivačkog kongresa Pokreta “Evropa sad”. Zajedno sa delegatima iz cijele Crne Gore, njih skoro 400 ćemo izabrati rukovodstvo partije, predsjednika partije, zamjenika predsjednika partije, glavni odbor i predsjedništvo i na neki način u potpunosti zaokružiti organizacionu strukturu partije i na taj način ući u ovaj izborni ciklus koji u Crnoj Gori predstoji u narednim mjesecima“, rekao je Milatović

Na izbornoj skupštini više stotina delegata biraće rukovodstvo, organe partije i programska dokumenta.

„Kandidat za predsjednika partije je gospodin Milojko Spajić, ja ću biti najvjerovatnije kandidat za zamjenika predsjednika partije. Imamo sjajne ljude koji su kandidati za predsjedništvo u partiji, za glavni odbor tako da evo ovaj sve ćemo, sve ćemo vidjeti već u petak“, dodao je Milatović.

Izborna skupština pokreta “Evropa sad” održaće se pod sloganom „Krećemo!“.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor