Pojasevi za 47 mladih džudista, Zoran Milovic gost i predavač

U bjelopoljskom džudo klubu Favorit održano je polaganje učeničkih pojaseva pred stručnom komisijom, a 47 mladih džudista demonstriralo je svoja znanja i tehnike koje su savladali tokom dijela prethodne i ove godine.
U komisiji su bili, predsjednik Zoran Milović, koji ima crni pojas osmi dan, džudista sa 41-godišnjim iskustvom i velikim trofejima iza sebe, Enes Camić crni pojas prvi dan, džudista i Marijana Camić, sekretar favorita.
– Ponosan sam na svoje članove koji su pokazali zavidna znanja tehnike pred vrhunskim stručnjakom i majstorem kao što je Zoran Milović. On je bio naš gost i sinoć, na treningu, kada je izvršio kontrolne provjere kandidata i bio oduševljen atmosferom i sportskim duhom mojih članova, prije svega slogom u klubu. Održao je i seminar našim članovima koji održavamo tradicionalno, osmi put, pod nazivom „Promocija džudoa među mladima“, kazao je Enes Camić.
Zoran Milović je istakao da već duže vrijeme, kao međunarodni džudo trener, prati rad Favorita, te da su, upravo zbog rezultata koji postiže taj klub, njegovom treneru Camiću, istinskom stvaraocu
u džudo sportu, prije nekoliko godina u Podgorici uručili jedno vrijedno priznanje.
-Posvećenost džudo sportu i rad sa najrazličitijm grupama i uzrastima i paraolimpijskim džudistima i profesionalan pristup, opredijelili su nas da to bude upravo on. Pozivam sve sportske institucije da podrže rad kluba i DŽudo akademije „Camić“ u interesu djece i omladine Bijelog Polja. I ja ću podržati međunarodnu saradnju ovog kluba, naglasio je Milović.
Za pojaseve su položili:
Mina Mustajbašić, Katarina i Hristina Jakovljević, Darisa i Daris Agović, Najda Lukač, Bekir Lukač, Nikolina Ilić, Marko Femić, Nedim Mujović, Faruk Hajdarašić, DŽogović Hamza, Ildan Beganović, Uroš i Strahinja Sošić, Muhamed Destanović, Ahmed Kolić, Emir Durović, Amal i Lamija Franca, Viktor Fatić, Hafsa Mekić, Alen Kujović, Adis Agni, Filip Tvrdišić, Hamza Kolić, Šejla Hodžić, Eman Salković, Murat Camić, Dino Durović, Jusuf Guberinić, Himo Franca, Talha Mekić, Kana i Kanita DŽogović, Halid Kolić, Ljuca Asmir, Ejub Guberinić, Omar Hodžić, Hot Mensur, Emir Atulahović, Eman Čindrak, Ilhan i Tarik Erović, Amina Džogović i Elvis Destanović.
Izvor: Dan
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor