Podnijeta krivična prijava zbog zlostavljanja na Žabljaku

Podsjećamo, Romski savjet u Crnoj Gori pozvao je Upravu policije i nadležno državno tužilaštvo da provjere da li u radnjama građanina profesora B.G. sa Žabljaka ima bića bilo kojeg krivičnog djela ili prekršaja koje se goni po službenoj dužnosti.

(VIDEO) Romski savjet pozvao Upravu policije: Nasilje na Žabljaku?

Policija je na Žabljaku preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti u odnosu na video snimak objavljen na jednoj društvenoj mreži, a na kojem se vidi da na javnom mjestu u tom gradu nepoznato lice zadaje udarac maloljetnom licu.

“Ovakvim pravovremenim i odlučnim postupanjem Ministarstvo unutrašnjih poslova pokazuje odlučnost da stane na put zlostavljanju djece“, saopštio je ministar Adžić.

Adžić: Naložena prijava, policija utvrdila elemente krivičnog djela zlostavljanje povodom udaranja djeteta na Žabljaku

Pripadnici policije su kroz svoje aktivnosti došli do sumnje da je nepoznato lice B.G. (45) sa Žabljaka, a koji je, kako se sumnja, juče oko 14 sati na dječijem igralištu u tom gradu fizički napao jedanaestogodišnjeg oštećenog.

Postupajući tužilac se izjasnio da se u radnjama B.G. stiču elementi krivičnog djela zlostavljanje, te je naložio podnošenje prijave protiv osumnjičenog, u redovnom postupku.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor