Podnijeta krivična prijava protiv radnika Uprave za šume i prekršajna protiv privatne firme – kažnjena sa 2.000 eura

Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama policija je podnijela krivičnu prijavu protiv O. M., radnika Uprave za šume Berane, osumnjičenog za zloupotrebu službenog položaja, dok je republički inspektor šumarstva podnio prekršajnu protiv pravnog lica DOO.P. M. iz Berana u iznosu od 2.000 eura.

Beranska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv radnika Uprave za šume Berane zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zloupotreba službenog položaja, dok je republički inspektor šumarstva podnio prekršajnu protiv pravnog lica iz ovog grada uz novčanu kaznu do 2.000 eura.

„Službenici Odeljenja bezbjednosti Berane, sprovodeći akciju „Šuma“, Osnovnom državnom tužilaštvu u ovom gradu podnijeli su krivičnu prijavu protiv O. M., radnika Uprave za šume Berane, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo zloupotrebe službenog položaja iz clana 416 KZCG“, saopšteno je za Portal Berane online.

Pojasnili su da je od strane republičkog inspektora šumarstva podnijeta prekršajna protiv pravnog lica DOO.P. M. iz Berana u iznosu od 2.000 eura, a vezano za ovaj događaj.

Izvor: Berane Online

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor