Podgorica: Uhapšeno šest osoba, osumnjičeni za 10 krivičnih djela

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ su, preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, uhapsili šest osoba za koje se sumnja da su u proteklih mjesec dana na teritoriji Glavnog grada izvršile 10 krivičnih djela, saopšteno je iz Uprave poliicje.

Podgorička policija uhapsila je E.G. (34) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa. On je, kako se sumnja, od jedne ženske osobe u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog ukrao torbu u kojoj se nalazilo 300 eura i lična dokumenta.

Zbog sumnje da je izvršio tri krivična djela uhapšen je E.H. (17), a njemu se na teret stavljaju razbojništvo, teška krađa i ugrožavanje sigurnosti.

“Krivično djelo razbojništvo je izvršio na štetu ženske osobe, na način što je upotrebom fizičke snage otuđio 300 eura i mobilni telefon. Tešku krađu i ugrožavanje sigurnosti je izvršio na štetu jedne muške osobe, na način što je, sumnja se, provalio vrata porodične kuće i iz unutrašnjosti otuđio mobilni telefon, kojom prilikom je oštećenom uputio prijetnje”, navodi se u saopštenju policije.

Policija je takođe uhaspila, E.A. (22) zbog sumnje da je izvršio dvije krađe. On je u jednom danu izvršio oba djela, tako što je je iz dva vozila ukrao lične stvari.

“Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa uhapšen je A.K. (26). Sumnja se da je on koristeći nepažnju ošetećnog iz jednog ugostiteljskog objekta otuđio mobilni telefon”, kazali su iz policije.

D.T. (36) je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krađu, na način što je koristeći nepažnju oštećenog otuđio mobilni telefon u jednom ugostiteljskom objektu.

“Podgorička policija lišila je slobode D.I. (15) zbog sumnje da je izvršio dva krivična djela krađa. On je, sumnja se, iz jedne privatne klinike ukrao novac u iznosu od 1.000 eura, dok je iz jednog butika otuđio novac u iznosu od 500 eura”, zaključuju iz policije.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor