Search
Close this search box.

Penzioneri sa sjevera predali Skupštini inicijativu za izmjenu Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju

Penzioneri sa sjevera Crne Gore danas su Skupštini Crne Gore predali  inicijativu za izmjenu Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju.Penzionerima sa sjevera Crne Gore su se danas pridružili i penzioneri iz Podgorice i Nikšića.Penzionere je danas primio i predsjednik Skupštinskog Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje dr.Srdjan Pavićević.

     Foto:Portal sjevercg

Na sastanku penzionera sa predsjednikom Skupštinskog odbora za zdrastvo,rad i socijalno staranje, penzioneri sa sjevera Crne Gore su iznijeli sa kojim se problemima penzioneri sa sjevera susreću i zatražili od Pavićeviča da inicijativu penzionera shodno poslovniku Skupštine Crne Gore, dostavi ovom Odboru na izjašnjavanje.

      Foto:Portal sjevercg

Predsjednik Skupštinskog Odbora za zdravstvo,radi i socijalno staranje dr.Srdjan Pavićević je na sastanku kazao, da u potpunosti razumije sve probleme sa kojim se susreću svi penzioneri u Crnoj Gori i obećao da će upoznati članove Skupštinskog Odbora i da će ovaj Odbor zauzeti stav povodom predate inicijative. Takodje je kazao, da će se maksimalno založiti za rješavanje problema o čemu će se takodje Odbor izjasniti.

Nakon održanog sastanka penzioneri sa sjevera Crne Gore,Podgorice i Nikšića su održali zajednički sastanak, na kojem su dogovorili zajedničko djelovanje u cilju ostvarivanja njihovih prava. Takodje, su dogovorili u slučaju da im se ne usvoje zahtjevi, da se novi protesti održe od prvog do četvrtog aprila, gdje se planiraju veliki protesti penzionera i na sjeveru i u Podgorici i pozvali su sve penzionere iz Crne Gore da im se pridruže.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor