Ovo su nova kadrovska rješenja Vlade

Jelena Perović imenovana je za zamjenicu šefice Kabineta predsjednika VladeVlada Crne Gore je, na danas održanoj 43. sjednici kojom je predsjedavao premijer Dritan Abazović, razmotrila više kadrovskih pitanja.

– Donijeto je rješenja o imenovanju Milice Nikočević za članicu Upravnog odbora Fonda za obeštećenje, o postavljenju Dobrile Vlahović za generalnu direktoricu Direktorata za kulturnu baštinu u Ministarstvu kulture i medija, o imenovanju Elvise Šabotić za članicu Savjeta Javne ustanove Centar za očuvanje i razvoj kulture manjina Crne Gore o postavljenju Miroslava Mašića za generalnog direktora Direktorata za putnu infrastrukturu u Ministarstvu kapitalnih investicija, navode iz Vlade.

Marije Kovačević, Milena Šćekić, Milan Radulović, Anto Stanišić Danijela Popović imenovani su za članove Skupštine Instituta za standardizaciju Crne Gore.

Razriješeno je sedam članova Skupštine Instituta za standardizaciju Crne Gore Ivane Vukašinović, Gorana Goraševića, Aleksandra Anđića, Andrijane Rakočević, Dejana Marunovića, Anta Stanišića i Milene Vojinović Šoškić, a donijeto je Rješenje o razrješenju članice Upravnog odbora JU Centar za socijalni rad za opštine Kotor, Tivat i Budva Ive Gudelj,

Vlada je imenovala Ljubicu Knežević za članicu Upravnog odbora JU Centar za socijalni rad za opštine Kotor, Tivat i Budva, a prestala je dužnost v.d. pomoćnice direktora Uprave za ljudske resurse mr Marijane Radulović Nedović.

Marijana Radulović Nedović postavljena je za pomoćnicu direktora Uprave za ljudske resurse, dok je Vladislav Bojović određen za vršioca dužnosti generalnog direktora Direktorata za plaćanja u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Vlada je donijela rješenja o prestanku vršenja dužnosti v.d. generalnog direktora Direktorata za međunarodno pravne poslove u Ministarstvu vanjskih poslova Vuka Rakočevića, dok je Dejana Vuković postavljen za vršioca dužnosti generalnog direktora Direktorata za ekonomsku i kulturnu diplomatiju u Ministarstvu vanjskih poslova.

Snežana Radović je postavljena za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Direktorata za Evropsku uniju u Ministarstvu vanjskih poslova.

Vlada je predložila Skupštini akcionara AD „Marina“ Bar da za članove Odbora direktora izabere Muamera Raščića, Danielu Đurović, Nebojšu Barjaktarovića Milorada Lekovića, a odredila je Dina Tutundžića za punomoćnika – predstavnika državnog kapitala na na VIII vanrednoj Skupštini akcionara „Marina“ AD Bar.

Jelena Perović imenovana je za zamjenicu šefice Kabineta predsjednika Vlade, a Mirsad Ćatović postavljen je za generalnog direktora Direktorata za inspekcijske poslove u Ministarstvu kapitalnih investicija.

Izvor: DAN

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor