Otkriveni novi detalji: U ubistvu Aleksandra Vučića trebao da učestvuje Srđan Marković iz Crne Gore koji se krije u Americi

Predsjednik Pokreta za promjene (PZP) Nebojša Medojević, kazao je na današnjoj pres konferenciji da zabrinjava činjenica da jedna organizovana kriminalna grupa priprema atentat na predsjednika Srbije.

izvor.borba.me

“To treba sve da nas zabrine, jer ne radi se ni o kakvim medijskim špekulacijama, niti se radi o medijskim spinovima, radi se profesionalnoj informaciji koje su strane bezbjednosni izvori uputili bezbjednosnim službama Srbije, i ovdje se radi o ljudima koji su povezani iz Crne Gore”, rekao je Medojević.

Medojević je ekskluzivno podijelio informaciju da je izvjesni Srđan Marković iz Crne Gore koji se trenutno nalazi u Americi član grupe koja treba da izvrši atentat.

“Gospodin Eskobar bi trebao, kao operativac bezbjednosnih službi, umjesto što savjetuje našeg predsjednika Vlade i predsjednika Skupštine kojom bojom da se ofarbaju zidovi, koje kravate taj dan da stave na košulju ili koga da prime u vladu ili ne prime u vladu, mogao našim obavještajnim službama da pomogne i da zajedno sa američkim službama kaže da li je tačna informacija da je taj Srđan Marković jedan od sedam ljudi, koji je iz Crne Gore, uključen u jednu kriminalnu akciju atentata na predsjednika druge države. Takođe, mogli ba nam daju informacije odakle je stiglo to oružje kojima je trebao da se izvrši atentat?”, kazao je Medojević.

Radom bezbjedonosnih službi stranih država, kao i radom bezbjedonosne službe Srbije, kaže Medojević, plan atentata je osujećen.

izvor.borba.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor