ODRŽANA SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA CRVENOG KRSTA BIJELO POLJE

23. marta 2023. godine, u prostorijama opštinskog Crvenog krsta, održana I redovna sjednica Upravnog odbora Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje.
Za sjednicu Upravnog odbora predložen je sljedeći dnevni red:
1. a) Izvještaj o radu Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje, za 2022. godinu;
b) Izvještaj o finansijskom poslovanju OO Crvenog krsta za 2022. godinu.
2. a) Pogram rada Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje, za 2023. godinu;
b) Finansijski plan prihoda i rashoda OO Crvenog krsta, za 2023. godinu..
3. Tekuća pitanja.
Članovi Upravnog odbora razmatrali su dnevni red i jednoglasno usvojili prve dvije tačke dnevnog reda. Oni su izrazili zadovoljstvo izvještajima i svim onim što je u njima prikazano. Takođe su pohvalili rad zaposlenih i volontera u Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta, a poseban akcenat su stavili na rad sa starijom popilacijom.
Članovi Upravnog odbora istakli su da je u prošloj godini odrađeno dosta toga, da je veliki broj aktivnosti pratio plan i program rada, ali i da se u saradnji sa partnerima odgovorili na ostale izazove kao što su izbjeglička kriza iz ratom pogođene Ukrajine i sl.
Zaposleni i volonteri su pokazali punu posvećenost aktivnostima i realizaciji aktivnosti, što je doprinijelo popularizaciji, prepoznavanju i omasovljavanju kako Kluba mladih tako i dobrovoljnih davalaca krvi gdje će se i u narednom periodu posvetiti veća pažnja.
Na sjednici Upravnog odbora je bilo riječi i o programima koji če se realizovati tokom ove godine, a čiji izvršilac će biti opštinskli Crveni krst.
Upravni odbor donio je zaključak da se izborna Skupština Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje održi u periodu od 28. marta 2023. godine, do 07.04.2023. godine.
Izvor: Vijesti iz Bijelog Polja
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor