Održana manifestacija Prokletije sprint triatlon 2022

Nakon izvanrednog uspjeha ostvarenog sa Prokletije Skyrunningom, Turistička organizacija Gusinje je sa puno entuzijazma pokrenula još jednu inicijativu za veliku manifestaciju sportskog turizma: PROKLETIJE SPRINT TRIATLON, saopšteno je iz TO Gusinje.
Kako su saopštili, Gusinje je na 2 sata pauziralo svoju uobičajenu rutinu i sa uzbuđenjem posmatralo takmičare i volontere koji su učinili glavnu gradsku ulicu zelenom. Poslije uzbudljivih 750m plivanja, 20km vožnje biciklom, 5km trčanja svi takmičari (među kojima je bilo učesnika iz Grčke, Italije…) protrčali su kroz cilj glavnom gradskom ulicom Gusinja.
Iz organizacije zahvalili su se Triatlon klubu Kotor koji se odazvao njihovom pozivu za saradnju i organizovanje, prema njima prelijepog događaja, posebno g. Kristijanu Sindiku čije iskustvo im je, kako prenose, bilo od velike koristi.
TO Gusinje: “Moramo istaći da je ovaj triatlon plod odlične saradnje turističkih organizacija Gusinja i Plava, zahvaljujući kojoj smo do sada realizovali niz zajedničkih projekata, što ćemo činiti i u budućnosti.
Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez podrške i razumijevanja Opštine Gusinje koja nam je omogućila ulogu generalnog pokrovitelja PROKLETIJE SPRINT TRIATLONA. Nastojaćemo da sledeće izdanje PROKLETIJE TRIATLONA bude još zanimljivije, i nadamo se da ćemo uz podršku Triatlon Saveza CG u narednom periodu organizovati i državno prvenstvo u Triatlonu.“
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor