Search
Close this search box.

Nova sportska priča u Pljevljima

Juče, 27. maja u 12h, nova Sport Vision radnja je stigla na ulice Pljevalja. U Ulici Nikole Pašića, zajedno sa našim potrošačima, započinjemo novu sportsku priču.

Foto: Sport Vision

Svečanim presijecanjem vrpce, novu radnju su otvorili Prof. Dr Milivoje Radović,redovni profesor Ekonomskog fakulteta Univerziteta CG i Zoran Vuković, jedan od osnivača i predsjednik ZFK Breznica, aktuelnog prvaka Crne Gore.

Najkvalitetniji i najraznovrsniji asortiman sportske obuće, odjeće i opreme, moći ćete pronaći u modernom i unaprijeđenom enterijeru, uz potpuni užitak prilikom kupovine. Bilo da je sport vaša profesija, hobi ili dio svakodnevnog stila – u Sport Visionu ćete moći da pronađete komade najboljih svjetskih sportskih brendova.

Povodom otvaranja, od ponedjeljka, pa sve do srijede, svi potrošači će moći da iskoriste specijalne pogodnosti – 20% popusta na artikle iz nove kolekcije i dodatnih 10% na postojeće popuste.

Sport Vision je lider sportske maloprodaje na Balkanu. Osnovan je 1996. godine kao kompanija čije su osnovne djelatnosti trgovina, maloprodaja i veleprodaja u oblasti sportske industrije. Danas Sport Vision posluje u 13 zemalja u regionu.

Naš uspjeh zasnovan je na profesionalizmu, pouzdanosti i inovacijama koje vrednujemo i želimo da ponudimo našim potrošačima.

Sve za sport i rekreaciju na jednom mjestu – vidimo se u Pljevljima.

Sport Vision – MI SMO EKIPA!

Izvor: Vijesti

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor