Search
Close this search box.

Nebojša i Marina Medojević sprovedeni u karantin: Prekršili mjeru samoizolacije

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević i njegova supruga Marina Medojević danas su zbog kršenja samoizolacije krivično procesuirani i sprovedeni u karantin.

“Ovim licima je mjera kućne samoizolacije izrečena 17. marta, a M.M. je napustila adresu da bi dala izjavu za medije, dok je i N.M. napustio adresu predviđenu za samoizolaciju. Protiv njih su podnijete krivične prijave zbog sumnje da su počinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti. N.M. je predsjednik Pokreta za promjene”, saopšteno je večeras iz Uprave policije.

“Osumnjičena M.M. nije postupala po rješenju nadležnog organa o stavljanju u samoizolaciju, već je napustila stambeni prostor u kom je trebalo da boravi da bi dala izjavu za medije, dok je osumnjičeni N.M. takođe napustio stambeni objekat u kom je trebao da boravi”, navodi se u saopštenju ODT.

U saopštenju se dodaje da je državni tužilac naložio policiji da protiv njih dvoje podnese krivičnu prijavu zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Izvor:Vijesti

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor