Search
Close this search box.

Napadnut turistički inspektor prilikom vršenja nadzora: Službenici policije brzo reagovali

Prilikom vršenja inspekcijskog nadzora ugostiteljskog objekta u Podgorici, turistički inspektor Uprave za inspekcijske poslove, A.V. napadnut je od strane odgovornog lica M.L. Napad se dogodio 20.januara 2023. godine, oko 19:55 časova, saopšteno je iz Uprave za inspekcijske poslove i Uprave policije. M.L., kako je saopšteno, nije dozvolio da se izvrši inspekcijski nadzor ugostiteljskog objekta čiji je vlasnik, ometajući službeno lice u vršenju službene dužnosti, upućujući pritom prijetnje turističkom inspektoru da će upotrijebiti silu.

“Tom prilikom, turistički inspektor A.V, pristupio je službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Podgorica i podnio pisanu prijavu protiv vlasnika ugostiteljskog objekta.

Zahvaljujući brzoj i profesionalnoj reakciji policijskih službenika, koji su odmah po saznanju za gore navedeni događaj izašli na lice mjesta, imenovani je priveden u službene prostorije OB Podgorica”, navodi se u saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, koji se, nakon prikupljanja obavještenja na okolnosti događaja, izjasnio da se lice M.L. liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo – napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, te da se isti privede kod državnog tužioca radi daljeg saslušanja.

Izvor:Portal Analitika

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor