Search
Close this search box.

Stanišić: Prije odlaska u svemir očistite put za Dobrilovinu

Predsjednik Mjesne zajednice Dobrilovina Vladimir Stanišić obratio se javnosti danas povodom prekida saobraćaja na tom putnom pravcu, koji, kako kaže, traje više od sedam dana.

“Obraćam se ovim putem NEKOME, a kome nijesam siguran, jer od 2020, za sve je nadležan neko drugi. Saobraćaj na putu Mojkovac -Đurđevića Tara u prekidu je zbog odrona u mjestu Sokolovina kod Dobrilovine. Na tom mjestu isti problem postoji decenijama i nije se desilo ništa novo”, podsjeća Stanišić.

Kako dodaje, ranije kada se dešavao odron, saobraćaj je bio u prekidu kratko vrijeme, a mašine preduzeća za puteve su isti rješavali ekspresno. Povodom ovoga što se dešava, obratio sam se i Opštini Mojkovac, međutim, izjasnili su se da nijesu nadležni”, napominje Stanišić.

Kako ističe, pojasni im je da u selu žive stariji ljudi i da će im biti potrebna i medicinska pomoć, te da su na izmaku zalihe hrane i ljekova.

“U vezi svega navedenog molimo “NEKOGA” da nam pomogne i što prije omogući da ostvarimo jedno od osnovnih ljudskih prava, a to je pravo slobode kretanja. Posebnu molbu imamo za tehničkog premijera Dritana Abazovića da se javi prije kretanja u svemir kako bi po njemu poslali hranu i ljekove iz Mojkovca za Dobrilovinu”, poručuje Stanišić.

Izvor:Portal Analitika

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor