Na pijaci se žale na slabu prodaju: Kilogram boranije pet eura

Na tezgama se može naći i ananas koji se prodaje po cijeni od 2,50 eura. Pomorandže se po kilogram prodaju 1,30 eura, dok su na gajbu euro. Kilogram kivija košta 2,50 eura.
Prodavci na Kamionskoj pijaci se poslovično žale ba slabu prodaja i tvrde da su cijene sve niže kako bi privukli mušterija. Najskuplji proizvod je boranija koja se po kilogramu prodaje pet eura. Na tezgama za upola manju cijenu prodaju paradajz, koji košta 2,50 eura. Za 50 centi jefinije prodaje se salata, dok kilogram krastavca drži cijenu od 2,50 eura. Crni luk se prodaje po cijeni od dva eura, dok je rozi prodavan 1,50 eura. Kilogram paprika košta tri eura, crvene su 4,50 eura, a šargarepa se prodaje euro po kilogramu. Kilogram tikvica košta dva eura, dok je pasulj prodavan od tri do 3,50 eura. Za spanać je potrebno izdvojiti 2,50 eura. Cijena krompira ostala je nepromijenjena i prodaje se euro po kilogramu.
Na tezgama se može naći i ananas koji se prodaje po cijeni od 2,50 eura. Pomorandže se po kilogram prodaju 1,30 eura, dok su na gajbu euro. Kilogram kivija košta 2,50 eura. Cijena jabuka je od euro do 1,50 eura dok su na gajbu 60 centi. Banane se prodaju po cijeni od 1,70 eura.
Izvor: DAN
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor