Search
Close this search box.

Milatović: Neka se Šćekić prisjeti da je za ministra izabran glasovima Petra Ivanovića i Branislava Gvozednovića

Jedan od lidera pokreta Evropa sad Jakov Milatović poručio ministru zdravlja u tehničkom mandatu Dragoslavu Šćekiću da sa svojim prijateljima DPS majstorima provoza nedovršenim putem od Berana do Jelovice i provjeri kako crnogorski građani i turisti, najužom cestom u istoriji crnogorskih drumova, svakodnevno rizikuju svoje živote usljed neviđenih odrona.
„Neka pogleda i male hidroelektrane duž spomenutog puta i prisjeti se svojih drugovanja sa prvacima Prve banke. Ni to, ni mnoge druge njegove političko-ekonomske aranžmane, ne može sakriti nijedna ćirilična tastatura, naručena za potrebe Fonda za zdravstvo“, naveo je Milatović.
Od takvih, kako je rekao, političara i ne čude stupidne izjave o švercu, jer oni vjerovatno misle da su školovanje na Oksfordu i rad u evropskim finansijskim institucijama preduslov za karijeru u švercu cigareta.
„Šalu na stranu, prije nego se sljedeći put usudi da izgovori novu klevetu o bilo kakvim vezama pokreta „Evropa sad“ sa DPS-om, neka se g-din Šćekić prisjeti da sjedi u Vladi u kojoj je za ministra izabran glasovima Petra Ivanovića i Branimira Gvozdenovića„, naveo je Milatović.
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor