Search
Close this search box.

Mijailović: Željko nije došao da ispadne u Evrokupu i ne uđe u finale ABA

Predsjednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović pričao je o predstojećoj utakmici Partizana protiv Budućnosti.

Predsjednik Partizana rekao je da je ekipa spremna, da je Željko Obradović motivisao igrače, kao i da je atmosfera u ekipi odlična.

Kao jedan od problema, Mijailović je naveo poraz u osmini finala Evrokupa od Burse, koji je crno-bijele izbacio iz ovog takmičenja.

Predsjednik Partizana rekao je da je ekipa spremna za meč protiv Budućnosti.

“Ekipa je mentalno spremna za polufinale. Poraz protiv Burse je bio veliki udarac za našu ekipu. Taj težak poraz sigurno nikome nije prijao, to niko nije očekivao. Mislim da je Željko Obradović motivisao ekipu. Oni igraju za sebe, igraju za naš klub i za naše navijače”, rekao je Mijailović.

Ekipa Partizana poslednji put je igrala finale 2013. godine u Laktašima.

“Mi devet godina nismo igrali finale ABA lige, nadamo se da ćemo da prođemo u finale i da tako ostvarimo plasman u Evroligu. Kada pomislim da devet godina nismo igrali finale djeluje mi nemoguće i to moramo da promijenimo”, kaže prvi čovek crno-bijelih.

Pohvalio je navijače svog kluba.

“Naši igrači igraju za klub iza koga stoji armija navijača. To se vidjelo protiv Burse. Oni (igrači) moraju da budu svjesni za koga igraju. Željko Obradović nije došao da ispadne u osmini finala Evrokupa i da ne uđe u finale ABA lige”, naglasio je Ostoja Mijailović.

Kaže da je odlična atmosfera u ekipi.

Među igračima je atmosfera fantastična, igrači su u ovom trenutku na vrijeme plaćeni, jedini problem je taj poraz protiv Burse.
.. 23 godine je prosjek ekipe i polovina igrača nikada nije izašla pred 20 hiljada ljudi. Mi u partizanu smo ponosni, navijači su nas uvijek vukli naprijed”kaže Mijailović.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor