Martinović: Gdje je Ljubo Milović?

Na moja poslanička pitanja, nelegitimni ministar Adžić nije dao konkretne odgovore iz sebi poznatih razloga, naveo je on

Vladimir Martinović, poslanik i potpredsjednik Demokrata, saopštio je da Miloviću, službeniku Uprave Policije, koji se povezuje sa kriminalnim strukturama u Crnoj Gori, gubi se svaki trag u jeku istrage kojoj se ispituju njegove konekcije sa organizovanim krminalnim grupama i uključenost u švercu kokaina.

– Na moja poslanička pitanja, nelegitimni ministar Adžić nije dao konkretne odgovore iz sebi poznatih razloga. Narod Crne Gore ostao je uskraćen na odgovore da li je Ljubo Milović i dalje u Crnoj Gori, da li je MUP upoznato sa sadržajem transkript razgovora preko Skaj aplikacije, da li je MUP upoznato sa imovinskim stanjem od nekoliko desetina miliona eura ovog službenika policije? Treba li podsjećati da je to onaj službenik Uprave policije i kako Europol i SDT tvrde član Kavačkog klana koji je tajno pratio Aleksu Bečića, dok je ministar Adžić stao u zaštitu ovog službenika i bez obzira na sližbene zabilješke nije ništa preduzeo s tim u vezi. Postavljena pitanja od krucijalnog su značaja  za crnogorsku javnost, jer zbog postojanja, štićenja i učestvovanja u kriminalnim radnjama dovode do bezbjedonosne nestabilnosti cijele zemlje koja za sobom povlači mnogobrojne posljedice. S obzirom da se radi o službeniku policije koji se finansira iz budžeta i novca svih građana Crne Gore, nelegitimni ministar je u obavezi da građanima da konkretne odgovore na vrlo jednostavna pitanja. SDT je u proteklom periodu pokazalo svoju spremnost, profesionalnost i ljudskost i dalo određene rezultate u svojim aktivnostima. Najveća prepreka u rješavanju glavnih bezbjedonosnih problema u Crnoj Gori jesu političke strukture unutar sektora bezbjednosti, koje svojim sumnjivim radnjama opstruiraju rad SDT. Nelegitimna Vlada Crne Gore očigledno ima jasan cilj, a to je prikrivanje članova kriminalnih organizacija koje su decenijama „gajene“ i koje su bile glavno oruđe opstanka tadašnje vlasti. SDT radi svoj posao, ali postavljamo pitanje ko ovdje radi protiv SDT?- naveo je, pored ostalog.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor