Lideri DF u Predsjedništvu Srbije

Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević imali su danas sastanke u Predsjedništvu Srbije. Oni su tamo razgovarali i sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Da su lideri Demokratskog fronta u Beogradu, potvrdila je i fotografija čija je autentičnost potvrđena Portalu Analitika.

Na njoj se vide audi Milana Kneževića i mercedes Andrije Mandića, parkirani na prostoru za goste koji dolaze na Andrićev venac u centru Beograda.

Maločas su se oglasili i iz Demokratskog fronta, potvrdivši naše pisanje kako su bili kod Vučića.

Kako su istakli iz tog političkog bloka, Mandić i Knežević su sa Vučićem govorili „o aktuelnoj situaciji u regionu, i pritom ocijenili da mir i stabilnost na Balkanu nemaju cijenu“.

„U otvorenom razgovoru i prijateljskoj atmosferi, Mandić i Knežević su predočili Vučiću niz ekonomskih i investicionih projekata za sjever Crne Gore, koji bi, uz podršku Srbije, u značajnoj mjeri obezbijedili ekonomski razvoj ovog dijela naše države, zaposlili veliki broj građana i omogućili povratak raseljenog stanovništva u nekadašnje industrijske gradove“, stoji u njihovoj objavi.

Hvalili su i Otvoreni Balkan.

„Pritom su jasno saopštili da Crna Gora treba da bude njena članica, jer samo kroz regionalno udruživanje i ukidanje granica Crna Gora može razvijati svoje primarne grane privrede, ali i započeti obnavljanje nekadašnjih privrednih giganata, koji su uništeni pogubnom trodecenijskom vladavinom DPS-a“, zaključili su oni.

izvor: portalanalitika.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor