Lešina psa danima bila u rijeci Lješnici

Pošto smo obaviješteni od novinara Pobjede o predmetnom komunalnom problemu naši radnici su odmah reagovali i uklonili lešinu.Revnosno obavljamo sve poslove iz naše nadležnost – kazao je direktor Komunalnog preduzeća.

Foto: Beća Čoković

U rijeci Lješnici koja protiče kroz centar Bijelog Polja, primijećena je lešina uginulog psa. Lešina se nalazi u rijeci u neposrednoj blizini marketa za prodaju prehrambenih proivoda i nedaleko od drevnog izvorišta pijaće vode Mrdavac.

Primijetio sam lešinu u rijeci, što je primijetilo i još nekoliko gradjana. Lešina, prema kazivanju nekih mještana, nekoliko dana stoji u rijeci, a niko od zaposlenih u komunalnim službama ne nalazi za shodno da reaguje i riješi problem – kaže jedan od mještana obližnjeg naselja Rijeka.

Mještanka iz obližnjeg domaćinstva dodaje da u komunalnim službama rade oni koji su zaduženi za rješavanje takvih problema, koji su po svemu sudeći u konkretnom slučaju, zatajili.

Notorna istina je da se u rijeku baca sve i svašta. Nijesmo mi zaduženi da prijavljujemo počinioce već imaju oni koji primaju plate da rade svoj posao i da sakcionišu sve one koji ne poštuju komunalni red – kaže ona.

I drugi stanari koji žive u kućama u blizini rijeke upozoravaju na tu ružnu sliku, za koju tvrde da ružnija ne može biti.

Direktor Komunalnog preduzeća Muradif Grbović nakon što je o tom ekološkom incidentu obaviješten od novinara Pobjede,saopštio je da će se to riješiti.

Pošto smo obaviješteni od novinara Pobjede o predmetnom komunalnom problemu naši radnici su odmah reagovali i uklonili lešinu.Revnosno obavljamo sve poslove iz naše nadležnosti.U saradnji sa Komunalnom policijom radićemo na tome da se ispita na koji način je lešina životinje dospjela u rijeku.Ukoliko postoji počinilac i identifikuje se,tražićemo da se adekvatno sancioniše – kazao je Grbović.

 

Novinar: Beća Čoković

Izvor: Pobjeda

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor