Kolašinac u Interu

Imao je tek nešto više od 10 godina kada je bio ubjedljivo najmlađi takmičarski pionir u Košarkaškom klubu Gorštak.

Bio je i najmlađi senior „gorštakovac“, vraćao se matičnom klubu i u zrelijim košarkaškim godinama, ali i uspješno promijenio brojne domaće i strane klupske dresove…

Goran Gogo Bulatović bi, kada bi se mjerila odanost i iskrena posvećenost košarci, bio u vrhu ovdašnjih košarkaških produkcija.

Takođe su i povrede u nekim ključnim tačkama karijere učinile da ovaj iskonski plejmejker ne dostigne ono što je stvarno mogao. Ipak, ostvarena je respektabilna karijera u Gorštaku, Primorju. Teodu, Podgorici, kao i klubovima iz Slovačke Spisska Nova Ves, Handlova i čak sedam sezona u Interu iz Bratislave. Nakon prošlogodišnje sezone u Primorju i Podgorici, predstojeća će ponovo biti u Interu iz Bratislave.

Prihvatio je poziv koji je ljetos stigao iz Intera. Tako će jednu deceniju zaokružiti na parketima i među obručima Slovačke.

“Odgovara mi ta sredina, ljudi, uvijek nam se poklope košarkaške ambicije. Cijene me oni koji vode košarkaške klubove a u Interu sam kao „domaći“. Tamo je trener naš Danilo Rakočević sa kojim sam već sarađivao. Bio je pomoćnik Aramisu Nagliću u Interu a trenirao me je kada sam bio u Handlovu. Ovogodišnji koncept Intera će biti drugačiji. Doveli su najtalentovanije mlade igrače Slovačke i trudiće se da kroz ligu ti igrači steknu iskustvo profesionalnog igranja. Doveden sam da im kao saigrač pomažem da se razvijaju na pravi način, da im prenosim svoje igračko iskustvo. Dobar dio tih momaka znam od ranije, tako da će mi to biti zadovoljstvo”, kazao je Goran Gogo Bulatović, 34-godišnji košarkaški posvećenik iz Kolašina.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor