Kod Rožajca pronađene cigarete

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv Rožajaca E.K. , nakon što je u njegovom kombiju pronašla 32 paketa cigareta sa kosovskom akciznom markicom, ukupne vrijednosti oko 32.000 eura, saopšteno je iz Uprave policije. On je osumnjičen za nedozvoljenu trgovinu.

    Oduzete cigarete (Foto: Uprava policije)

Službenici Regionalnog Centra Bezbjednosti „Sjever“, Odjeljenja bezbjednosti Rožaje, su na osnovu operativnih podataka, kontrolisali putničko motorno vozilo budvanskih registarskih oznaka kojim je upravljao E.K. (57) iz Rožaja.

„Kontrolom je utvrđeno da je E.K. prevozio 32 paketa raznih cigareta sa kosovskom akciznom markicom, ukupne vrijednosti oko 32.000 eura. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je E.K. cigarete preuzeo od nepoznatog lica, na zaobilaznici oko Rožaja, te ih prevozio u pomenutom vozilu, u cilju dalje nelegalne trgovine. Na taj način, kako se sumnja, E.K. je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina“, navodi se u saopštenju.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama po čijem je nalogu protiv E.K. podnijeta krivična prijava.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor