Search
Close this search box.

Knežević: Vlada hitno da dodijeli državljanstvo Vesni Pećanac

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević pozvao je Vladu Crne Gore da po hitnom postupku dodijeli državljanstvo glumici Vesni Pećanac kako bi joj se institucionalno pomoglo.

Knežević se oglasio na Tviteru nakon što su se na društvenim mrežama pojavile potresne fotografije Pećanac, supruge filmskog reditelja Živka Nikolića, iz narodne kuhinje u Beogradu, sa tužnim izrazom lica i maramom na glavi.

– Treba da nas je sramota sve u Crnoj Gori zbog odnosa prema glumici Vesni Pećanac. U ovim blagim danima najbolje pokazujemo koliko smo nedostojni velikog Živka Nikolića. Očekujem da Vlada po hitnom postupku dodijeli državljanstvo Vesni Pećanac kako bi joj institucionalno pomogli – naveo je Knežević na Tviteru.

Glumica Vesna Pećanac ostvarila je brojne uloge kako na filmu i televiziji, tako i na pozorišnim daskama. Bila je udata za poznatog reditelja Živka Nikolića, sa kojim ima dva sina, a neke od svojih najpoznatijih uloga ostvarila je upravo u njegovim filmovima “Ljepota poroka” i “Čudo neviđeno”.

Publika je dobro pamti i kao Jeku iz serije “Đekna još nije umrla, a kada će ne znamo”, a veliki dio karijere provela je u “Ateljeu 212”.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor