Jovanoviću 30 godina robije zbog svirepog ubistva Pavićevića: Nakon zločina ukrao 70 eura

Ovaj zločin se dogodio 2020.godine, oko 20.00 čadova u restoranu „Obala“ koji se nalazi u DanilovgraduPred podgoričkim Višim sudom Zlatko Jovanović iz Danilovgrada osuđen je na 30 godina robije zbog krivičnog djela teško ubistvo u kojem je života lišio Zorana Pavićevića.

Presudu je izrekao sudija Veljko Radovanović.

Ovaj zločin se dogodio 2020.godine, oko 20.00 čadova u restoranu „Obala“ koji se nalazi u Danilovgradu.

Prema navodima optužnice, okrivljeni Jovanović zadao je Pavićeviću najmanje 19 udaraca u predjelu glave.

– On je u noći između 23. i 24. novembra 2020. godine, u vremenu od 20,00 do 06,00 časova u Danilovgradu u restoranu „Obala“ na svirep način iz koristoljublja sa umišljajem ubio Pavićevića – stav je tužilaštva.

VDT navodi da je Jovanović bio „svjestan svog djela, a čije izvršenje je htio, na način što je oštećenom zadao tri uboda nožem od kojih jedan u lijevom potključnom predjelu, a dva u unutrašnjoj polovini i na prednjoj strani grudnog koša, i nanio oštećenom posjekotine u predjelu prednje strane grudnog koša, u srednjem i lijevom prsnom predjelu na tri mjesta, te zadao najmanje 19 udaraca u predjelu glave čvrstim, mehaničkim oruđem“.

– Zadao mu najmanje dva udarca mehaničkim oruđem, nanijevši mu tako tjelesne povrede zbog kojih je oštećeni trpio bolove i strah jakog intenziteta. Okrivljeni je potom sa šanka objekta oduzeo sav novac koji se tamo nalazio u vlasništvu ugostiteljskog objekta u iznosu od oko 70 eura u metalnim apoenima. Zlatko Jovanović je optužen da je izvršio krivično djelo teško ubistvo iz člana 144 tačka 1 i 4 Krivičnog zakonika Crne Gore – precizira se u optužnici.

Izvor: DAN
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor