Search
Close this search box.

Još sedam novozaraženih iz Bijelog Polja

U posljednja 24 sata od posledica koronavirusa u Crnoj Gori preminule su tri osobe, 66 je novozaraženih, a prijavljen je oporavak kod 60 pacijenta. Preminuli pacijenti su rođeni 1937, 1943. i 1939. godine. Ukupan broj aktivnih slučajeva COVID19 u Crnoj Gori trenutno iznosi 877, što je na 100 hiljada stanovnika 139.

“Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 540 uzorka na novi koronavirus. Registrovano je 66 novopozitivnih slučajeva infekcije. Novooboljeli su iz  Podgorice 26, Rožaja 19, Bijelog Polja sedam, Berana četiri, Pljevalja tri, Nikšića i Tuzi po dvoje, a po jedan iz Budve, Bara i Gusinja”, saopšteno je iz IJZ.

Od posljednjeg presjeka prijavljena su tri smrtna ishoda povezana sa infekcijom novim koronavirusom i to kod pacijenata iz Nikšića, Bijelog Polja i Plava liječenih u OB Nikšić, OB Berane i Kliničkom centru Crne Gore.

Ukupan broj smrtnih slučajeva povezanih sa COVID-19 od početka juna je 78 a od početka godine: 87. Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom je 4444.

Izvor: CDM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor