Joković „ruši“ izbornu volju građana

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić je ocijenio da lider SNP-a Vladimir Joković „ruši“ 30. avgust i ogovara Pravu Crnu Goru iza leđa, nakon što je pobjegao od poziva da se časno pred građanima pogledaju u oči.

Kako navodi u reagovanju na izjave Jokovića sa izborne konvencije SNP-a u Tuzima, izdajnik je onaj koji je stavio potpis na izdaju građana u ime fotelja.

„Pravu Crnu Goru ne bi čudilo da građanima izrežirate film kako je upravo rukovodstvo SNP zbacio Mila Đukanovića. Rukovodstvo SNP-a je možda zbacilo svog prvog predsjednika pokojnog Momira Bulatovića i mnoge njemu slične časne ljude i po dubini i po širini, ali jedini ko je zbacio DPS je ovaj narod i duhovnost koja je stala na njegovo čelo. Rukovodstvo SNP-a jeste iskusno u predizbornom ucjenjivanju građana, i jeste naviklo da se raspada, dijeli i otcepljuje, ali Vam ništa ne daje pravo da izdajete izbornu volju građana, pa ni fotelje i funkcije, jer ako se partijama i političkim subjektima gledalo kroz prste prije izbora, kada je pobjeda 30. avgusta u pitanju, neće se oprostiti nikome ništa“, poručuje Milačić.

Kako dodaje, jasno je ko je sve orkestrirano stao u odbranu SNP-a, a to nijesu bili građani koji su glasali 30. avgusta.

„Naprotiv, to su bili članovi predsjedništva DPS-a, podržali su vas svi sateliti DPS-a u opoziciji i konačno oni u medijskom i građanskom sektoru, ali, nažalost, branili su Vas, zajedno sa DPS-om, i neki partneri iz vladajuće većine. Ako zaista hoćete multietničku i građansku Crnu Goru red je bio da kažete bar riječ o skaradnim događajima u vezi kokainske zaplene usred Podgorice i usred najvećeg trgovinskog lanca u Crnoj Gori“, navodi lider Prave.

Ističe da koketiranje Jokića sa manjinama nema veze sa ostvarivanjem manjinskih prava, već sa novom političkom realnosti u kojoj ponovo jača i iz sjenke državu kontroliše Milo Đukanović, koji vješto koristi slabosti SNP i Jokovića.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor