Search
Close this search box.

Jana Milić i Zoran Pajić: Zbližili smo se više nego što smo očekivali

Trenutno najpopularniji televizijski par Jana Milić (36) i Zoran Pajić (37) još prije godinu dana osvojio je publiku u regionu kao Marina i Nikola u seriji “Istine i laži”. Romantične i intrigantne situacije kroz koje prolaze u TV sagi na Prvoj televiziji svakog radnog dana pažljivo prati nekoliko miliona gledalaca, koji navijaju za njihovu ljubav.

Poslije uspješne prve sezone, poznati glumci nastavili su punom parom da snimaju i drugu sezonu, u kojoj obećavaju niz zanimljivih obrta, a ovaj projekat promijenio je njihovu svakodnevicu iz korena.

Dok gledaoci uživaju u zapletima serije, glavni junaci svakodnevno snimaju i po dvanaest sati, ali sa osmijehom priznaju da dobre energije i zabavne atmosfere nikada ne manjka na setu, te im višečasovni rad predstavlja pravo uživanje.

Zajednički prijekat zbližio ih je mnogo više nego što su očekivali, pa sada ne mogu jedno bez drugog. Štaviše, oni su sigurni da će njihovo prijateljstvo trajati zauvijek.

Koliko ste se nakon godinu dana zajedničkog rada zbližili? Jeste li postali dobri prijatelji?

Jana: “Jesmo. Neki ljudi kažu da je to normalno jer po cio dan snimamo zajedno. Snimala sam ja i s drugima, ali Zoran je stvarno čovjek ogromnog srca, izuzetno ga cijenim i poštujem. Talentovan je, voli svoj posao i slažemo se sjajno. Postali smo bliski, dobar smo tandem”.

Zoran: “Janu sam upoznao na ovom projektu, a imam utisak kao da je poznajem cio život. Za ovih godinu i po dana, koliko se znamo, mogu slobodno da kažem kako sam stekao prijatelja kome mogu da vjerujem. Dijelimo iste životne vrijednosti i poglede na svijet, cijenimo dobrotu i plemenitost kod ljudi. Između nas postoji veliko poštovanje, privrženost i razumijevanje”.

Izvor: Cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor