Search
Close this search box.

Gradjani Lipnice i Džafića brda ogorčeni na Lokalnu upravu, uništili im put do kuća

Gradjani Lipnice i Džafića brda prigradska naselja u Bijelom Polju su se obratili našem portalu sa problemom koji im je napravila Lokalna uprava, na čelu sa predsjednikom Petrom Smolovićem, gdje kako navode, već pola godine im je raskopan put i niko neće ništa da preduzme.

Put prema Lipnici i Džafića brdu

Kako navode u svome saopštenju, doveli su u opasnost gradjane ova dva prigradska naselja, a posebno djecu koja pohadjaju u OŠ. Dušan Korać, a uništiše i sopstvene automobile.

Ovo očigledno kako su naveli neko namjerno ne želi da uredi, a na sva zvona su najavili uredjivanje i asfaltiranje, da bi nakon toga samo uništili i doveli sve gradjane ova dva velika prigradska naselja u opasnost.

Gradjani navode da bi organizovali i okupljanje kao i blokadu glavne magistrale, dok se god ne riješi naš problem, ali onemogućeni su zbog virusa korone i dodaju.

,,Žalosno je da se Smolović hvali sa uredjivanjem puteva i asfaltiranjem po Bistrici i drugim udaljenim seoskim mjestima, dok se velika prigradska naselja nalaze u katastrofalnom stanju, navodi se u saopštenju, koje je dostavljeno portalu sjevercg.

Oni na kraju apeluju na Lokalnu upravu opštine Bijelo Polje da pod hitno završe ono što su započeli u suprotno ih ni virus korona neće spriječiti da svoje nezadovoljstvo iskažu sa protestom.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor