Search
Close this search box.

Glavni grad organizuje sajam zapošljavanja

Glavni grad nastavlja da pruža sistemski odgovor na jedan od najvećih problema današnjice – nezapošljenost. Cijeneći trenutnu socio-ekonomsku situaciju, te porast broja nezapošljenih lica, Glavni grad organizuje sajam zapošljavanja “Tražite posao? Posao te traži!”. Sajam će se se održati 9. i 10. maja 2022. godine u periodu od 12-19h, na Trgu Svetog Petra Cetinjskog, saopšteno je iz PG Biroa.

“Ovo će biti odlična prilika da nezapošljena lica predstave svoja znanja i kvalifikacije koje ih čine konkurentnim na tržištu rada, ali i da iskažu interesovanja za ponuđena radna mjesta, bilo da je riječ o radnoj praksi, sezonskom, pripravničkom radu ili zasnivanju radnog odnosa na neodređeno vrijeme”, navodi se u saopštenju.

Iz Glavnog grada pozivaju sve sugrađane da posjete sajam, jer ih prilika za zapošljenje čeka možda baš na sajmu gdje će biti predstavljene 32 kompanije i to: Porto Montenegro, Montenegro Stars HG, Telekom, Petrol Crna Gora Mne doo, Entext, One,  Bgs Consulting, Voli, Domaća trgovina doo, Samms doo, Oki Air, Donator, Kips gradnja, Nall international, Neregelia, Erste banka, Karisma Hotels Adriatic Montenegro, Astoria group, Cmm, Plantaže, Rokšped, Irf, Ib Invest, Ramada, Čelebić, Amplitudo, Hotel Maestral, Monte Mare Travel Agency,  S press+, Finveo, Glovo Montenegro i Iberostar Slavija”.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor