Film ,,Brzina metka” 5. 6. i 7. septembra u Centru za kulturu

Film ,,Brzina metka“, reditelja Dejvida Liča, sa Bredom Pitom u glavnoj ulozi, biće prikazan 5, 6. i 7. septembra  u bioskopu Centra za kulturu, od 19 sati.

Ulaznice, po cijeni od 3 eura,  mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu u danima prikazivanja filma  od 11 do 13 sati,  i  pola sata prije početka projekcije.

,,Film je nastao prema japanskom romanu „Maria Beetler“,  autora Kotaro Isake, a prikazuje sedam ubica koji se istovremeno nalaze u brzom vozu, koji putuje iz Tokija za Maorioku. Uloge izuzetno zanimljivih likova na velikom platnu, pored Breda Pita,  oživjeli su Džoi King, Aron Tejlor-Džonson, Brajan Tajri Henri, Endru Kodži, Hirouki Sanada, Majkl Šanon, Benito Martinez Okasio i Sandra Bulok”, saopštili su iz Centra za kulturu.

U filmu ,,Brzina Metka” Bred Pit se pojavljuje kao Bubamara – baksuzni profesionalni ubica odlučan da ovog puta na mirniji način obavi svoj posao budući da je previše prethodnih pokušaja pošlo po zlu. Sudbina, kako to obično biva, ima druge planove jer Bubamaru najnovija misija dovodi u sukob sa smrtonosnim protivnicima iz cijelog svijeta sa kojima ima povezane i međusobno sukobljene ciljeve i sve to u najbržem vozu na svijetu. Od reditelja filma Dedpul 2, Dejvida Liča, kraj puta je tek početak divlje, nezaustavljive i delirične vožnje kroz moderni Japan.

Saopštenje i foto: JU Centar za kulturu ,,Vojislav Bulatović Strunjo”

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor