DF Budva: U sred polemike na relaciji DF- Demokrate DPS priskače u pomoć Bečićevoj partiji

„Ista meta, ista priča, jedno saopštenje, dvije partije. Zbog vidljive brzopletosti u saopštenju Demokrata, nije teško pretpostaviti ko je tu od koga prepisivao. Uostalom, nije prvi put da Bečićeva i Krapovićeva družina svoja saopštenja nespretno dotjeruju u skladu sa nazorima i retorikom DPS-a“, navode iz DF-a

Neubjedljivo, nemušto i sitno-šićardžijsko saopštenje koje je iz Demokratske Crne Gore Budva dotureno medijima u minulih par sati, odnosno ostaci ostataka njihove rasturene kvazi argumentacije, najbolje su svjedočanstvo da su im saopštenja u polemici sa nama, razbijena u paramparčad, navodi se u reagovanju budvanskog Demokratskog fronta.

„O kakvom se debaklu radi, možda je najbolje potvrdila Demokratska partija socijalista. Naime, DPS je u sred polemike na relaciji DF- Demokrate, priskočila u pomoć Bečićevoj stranci napadajući Mila Božovića i DF – u očajničkom pokušaju da skrenu pažnju na sebe a svoju partiju podružnicu (Demokratsku Crnu Goru) evakuišu iz potpune blamaže“, kazali su iz DF-a.

Dodaju da u saopštenjima DPS-a i Demokrata skoro da nema razlike.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor