Search
Close this search box.

Deponija nastavlja da unapređuje proces sortiranja otpada: Nabavka vertikalne prese doprinijeće radu jedinice za prijem i obradu materijala

Gradsko preduzeće Deponija d.o.o. Podgorica u kontinuitetu unapređuje svoje poslovanje, kroz usvajanje savremenih praksi, širenje kapaciteta, poboljšanje infrastrukture i nabavku nove mehanizacije.“Nedavno je ovo privredno društvo realizovalo još jednu vrijednu investiciju kada je u pitanju tehnički sektor, a riječ je o nabavci vertikalne prese. Ova mašina namijenjena je za presovanje prevashodno raznih vrsta papira, kartona i plastičnih folija. Proizvođač je renomirana njemačka kompanija HSM. Sila presovanja je 594kN (≈ 60t) a masa bale je≥550 kg. Vrijednost investicije je 27.600€ (bez PDV-a)”, navodi se u saopštenju.

Podsjećamo, Radna jedinica za prijem, sortiranje i obradu ambalažnog materijala koja funkcioniše u okviru gradskog preduzeća Deponija ostvaruje izuzetne rezultate, a nabavkom vertikalne prese, dodatno će biti unaprijeđen proces rada u ovom segmentu.

Izvor:Portal Analitika

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor