Dajković formirao izborni štab: Podgoričani, pridružite nam se, ne plašimo se da kažemo ko je krao

Ozbiljno smo spremni i ne šalimo se, poručio je Dajković

Lider Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković saopštio je da je ova partija formirala Izborni štab pred izbore u Podgorici.

Naveo je da su izabrali funkcije šefa Logističkog tima, kordinatora Terenskog rada, šeficu Medijskog tima, Finansijskog direktora, domaćina Centrale, biro za Komunikaciju sa članstvom, ali i funkcionere partije, koji će ih, kako je kazao, predstavljati u svakom podgoričkom naselju.

– Ozbiljno smo spremni i ne šalimo se- poručio je Dajković.

Prema njegovim riječima, Podgorica je ključ opstanka Mila Đukanovića ili njegove političke penzije.

– Onaj ko preuzme kontrolu nad Glavnim gradom, on ima kontrolu nad sudbinom države. Upravo zahvaljujući hiljadama radnih mjesta u podgoričkoj administraciji, uz mehanizme straha i ucjena radnim mjestima u lokalnim preduzećima, Đukanović je uvijek bio u takozvanoj institucionalnoj prednosti u odnosu na sve druge političke partije. Zbog toga, manimo se zamajavanja i bacimo se na ozbiljan rad, ili ako hoćete – borbu da oslobodimo Podgoricu- dodao je Dajković.

Poručiio je da njihova kampanja kreće prvog septembra.

– Budite sigurni u jedno: bićemo najprijatnije iznenađenje na izborima, a samim tim i politički subjekt bez koga neće biti moguće formirati vlast u Podgorici. Redosled događaja u kampanji već smo osmislili: Ući u svaki podgorički dom, predstaviti našu ideju, dati rješenja za gradske probleme i već na samom startu poručiti – nema saradnje sa DPS-om i njihovim satelitima. Na kraju ono najvažnije: Pozivamo sve Podgoričanke i Podgoričane da nam se pridruže i budu dio pobjedničkog tima – tima koji će od 23. oktobra vršiti vlast u Podgorici i tima koji će sprovesti ozbiljne reforme u Glavnom gradu. Mi se nećemo plašiti da kažemo ko je krao, ko je kupovao lažne diplome, ko nije dolazio na posao, a primao je platu, ko je zapošljavao užu i širu familiju i ko je pravio etno sela našim parama- zaključio je on.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor