CEDIS donirao terenski automobil Turističkoj organizaciji Andrijevica

Crnogorski elektrodistributivni sistem CEDIS donirao je automobil marke Lada NIVA Turističkoj organizaciji Andrijevica.

Tim povodom direktor TO Andrijevica, Branko Đukić je izrazio zahvalnost zbog uspostavljanja saradnje sa CEDIS-om i podrške koja im je pružena donacijom vozila.

“Naše planine imaju značajan potencijal za obavljanje sportsko rekreativnih aktivnosti, a s obzirom da su planinski putevi dosta zahtjevni, zahvaljujući ovoj donaciji omogućeno nam je da vršimo jedan dio posla vezan za kreiranje turističkih proizvoda u planinskim djelovima naše opštine, odnosno za osmišljavanje pješačkih i biciklističkih tura, sređivanje i održavanje poletišta za paraglajding, traženje pogodnih mjesta za gradnju vidikovaca, planinarskih domova i eko katuna”, naglasio je Đukić.

Donaciju je uručio izvršni direktor CEDIS-a, Vladimir Čađenović.

“Prilikom planiranja društveno odgovornih aktivnosti godinama unazad kako prioritetne oblasti ističemo zdravstvo, obrazovanje i sport, a nastojimo da se kroz kvalitetne projekte pozicioniramo i kao kompanija koja ima poseban senzibilitet za održivu turističku ponudu i brigu za životnu sredinu. Pritom, prioritet su nam sjeverne opštine kako bi pokušali da u granicama naših mogućnosti, makar donekle, doprinesemo valorizaciji ogromnog potencijala sjevernih krajeva. Vjerujem da je ovo tek početak naše uspješne saradnje”, istakao je Čađenović.

CEDIS je kompanija sa izraženom društveno odgovornom orijentacijom, što protvrđuju i brojna priznanja, među kojima su nagrade koje za društveno ogovorno poslovanje dodjeljuju Unija poslodavaca i Privredna komora. Strategija CEDIS-a podrazumijeva nekoliko prioritetnih oblasti koje kompanija podržava kroz društveno odgovorne aktivnosti, među kojima se najviše pažnje i sredstava usmjerava na podršku zdravstvenom i obrazovnom sistemu, uključujući i sport.

izvor: cdm

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor