Search
Close this search box.

Brajović: Žao mi je zbog prijetnji Škrelji

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović rekao je mu je žao zbog prijetnji upućenih poslaniku Ljuiđu Škrelji, ali nije želio da komentariše navode da je šef delegacije EU u Crnoj Gori Aivo Orav, Škrelji rekao “da je to rizik struke”.

“Razgovore mojih kolega sa predstavnicima međunarodne zajednice ne bih komentarisao. Žao mi je zbog napada na bilo kog građanina, poslanika. Mogu da kažem da time što smo na javnim funkcijama preuzimamo veću odgovornost i potrebu veće osjetljivosti”, jasan je bio Brajović.

On je dodao da je neprimjereno napadati bilo koga.

“Poslanici zastupaju interese grašđana. Niko ne bi trebalo da bude napadan zbog posla koji radi. Nažalost, dešava se to u Crnoj Gori. Poslanici trebaju da imaju veći prag izdržljivosti od običnog građanina koji ne vrši javnu funkciju”, smatra predsjednik Skupštine.

Predsjednik Administrativnog odbora Luiđ Škrelja rekao je da mu je u centru Podgorice, na pješačkom prijelazu, put prepriječio, za sada neidentifikovani, taksista i rekao mu: “Tebe za dobro naroda treba zgazit!

Škrelja je to juče saopštio šefu Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Aivu Oravu i učesnicima okruglog stola “Javni medijski servis u Crnoj Gori, finansiranje, upravljanje i regulacija“. Orav mu je odgovorio je da je teško naći odgovor na to pitanje i da je to “rizik struke”.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor