Aktivnosti učeničkog parlamenta SMŠ u Petnjici: Obilježili Dan parkova i Dan plesa

Članovi Učeničkog parlamenta “Srednje Mješovite škole „ obilježili su Dan parkova i naknadno Dan plesa. Oni su pripremili niz aktivnosti koje su realizovane u školskom dvorištu, u kabinetu informatike i u sali Centra za kulturu Petnjica.

Foto: A.L.
Foto: A.L.

Dan parkova obilježava se 24. maja i u tu čast učenica IG odjeljenja Dalila Agović pripremila je prezentaciju za učenike u kojoj ih je informisala o značajnim podacima i upoznala sa ljepotama nacionalnih parkova Crne Gore.

Učenici IIG odjeljenja su sa profesoricom Dijanom Tiganj držali su čas jezika i književnosti u školskom dvorištu, odnosno u prirodi.

“Što se tiče Dana plesa, on se tradicionalno obilježava 29. aprila, ali zbog vjerskog praznika Bajrama i zbog obaveza koje je KUD “Bihor” imao u proteklom periodu, ta aktivnost se realizovala u subotu i juče. Naime, 21. maja članovi Parlamenta

Foto: A.L.
Foto: A.L.

prisustvovali su probi KUD-a “Bihor” gdje su se informisali o društvu, družili sa članovima i pozajmili nošnju za prezentaciju koju su juče prezentovali ostalim učenicima. Zahvaljujemo se KUD-u “Bihor” što nam je izašao u susret i sarađivao sa nama na ovoj aktivnosti” saopštila je koordinatorka realizovanih aktivnosti Dijana Tiganj.

Izvor: Radio Petnjica

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor