Adžić i Damjanović vratili policijskim službenicima dio zarade

Ministarstvo unutrašnjih poslova će i u narednom periodu ulagati dodatne napore sa ciljem poboljšanja uslova rada za službenike, kako kroz obezbjeđivanje većih zarada tako i kroz osavremenjivanje rada

Na današnjoj sjednici Vlade usvojena je odluka o izmjeni odluke o dodatku na osnovnu zaradu za obavljanje poslova na određenim radnim mjestima, kojom će policijskim službenicima zarada biti uvećana do 10 odsto osnovne zarade – kazali su iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ova odluka će, ističu, stupiti na snagu danom objavljivanja u Službenom listu kako bi se povećanje što prije odrazilo na zarade policijskih službenika.

– Svjesni značaja poslova koje obavlja Uprava policije, kao i činjenice da su za mjesece april i maj umanjene zarade policijskim službenicima, Ministarstvo unutrašnjih poslova i Ministarstvo finansija nastojali su da se na ovaj način prevaziđe navedeno umanjenje -i staknuto je u saopštenju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova će i u narednom periodu ulagati dodatne napore sa ciljem poboljšanja uslova rada za službenike, kako kroz obezbjeđivanje većih zarada tako i kroz osavremenjivanje rada.

izvor: Dan

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor