Search
Close this search box.

Željeznički saobraćaj i dalje u prekidu, prevoz putnika autobusima

Željeznički saobraćaj na dijelu pruge Bijelo Polje – Podgorica i dalje je u prekidu, zbog iskliznuća teretne vozne lokomotive, pa je prevoz putnika organizovan autobusima na relaciji Bar – Bijelo Polje – Bar, prema redu vožnje, saopšteno je sa bjelopoljske stanice.

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine danas je uredno, nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja gasili su juče šumski požar u naselju Šurevice. Saopštili su da je gorjelo nisko rastinje i lišće,  a da su požar gasila dva vatrogasca i jedno vozilo. Apeluju na sve građane da ne pale vatru na otvorenom prostoru.

U većem dijelu zemlje saobraća po pretežno suvim kolovozima..Duž klisura i usjeka  upozoravamo na  sitnije odrone.  Na dionicama gdje se izvode radovi neophodno je poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

Promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima, uz uslove ponegdje za kratkotrajno slabu kišu. Vjetar slab do umjeren, mjestimično i pojačan, prvenstveno u višim planinskim predjelima na sjeveru, južni i jugozapadni, u drugom dijelu dana će oslabiti. Najviša dnevna temperatura vazduha od 13 do 22 stepena.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor