Zašto opozicione partije u Bijelom Polju, nisu bile zabrinute i osudjivale kako se troše sredstva kroz kapitalne projekte u ovom gradu?

S obzirom da su opozocione parije pored partija na vlasti u Bijelom Polju osudile ili zabrinute o namjeri Vlade Zdravka Krivokapica, da, zbog nedostajućih sredstava, trenutno stopiraju realizaciju projekata Ski centar Cmiljača i Đalovića pećina,, želimo ih pitati, zašto se do sada ni jednom ne zabrinuše, kako su se trošila sredstva, kroz kapitalne projekte u Bijelom Polju, navode iz NVO,,Euromost“.

Foto sa kapitalnog projekta Djaloviće pećine(Facebuk privatna arhiva)

,,Zašto se opozicione partije u Bijelom Polju ne zabrinuše, kako to da ni jedna gradjevinska firma u Bijelom Polju koje su hranile i svoje i druge porodice, ne dobiše ni jedan posao kroz kapitalne projekte, sem porodična firma Petra Smolovića, doduše kao podizvodjači?

Kako se za mnogo šta opozicione partije u Bijelo Polje ne zabrinuše, za nešto što je loše radila koaliciona vlast u ovom gradu, ili oni misle da su sve dobro radili?

E sad gledajte čuda, kada je nestalo novca nekom, pored partija na vlast u Bijelom Polju i svaka opoziciona partija kako objaviše mediji, osudjuju ili se zabrinuše za kapitalne projekte, što se nisu našli u budžetu za raspodjelu novca.

Pa ih ovim putem sve pitamo, da nam javno odgovore kome je to nestalo novca i zašta, za koje radove, kojoj firmi ?

Svi smo mi pa i gradjani Bijelog Polja za sve investicije u gradu,mnogo više nego bilo koja partija u Bijelom Polju, a ko nije, a li više niko nije pod ovakvim uslovima i na ovakav način, da se te investiciju izvode kroz svoje porodične firme i da javnost ne zna, kako se troše ta sredstva, već kada ih pitate, onda ste Vi protiv investicija, Vi ste protiv države, Vi zloupotrebljavate sredstva.

Zato očekujemo, da će resorno Ministarstvo prvo uraditi revizije svih Ugovora, koja su se sklapala i realizovala na području Bijelog Polja, pa tek onda, da se govori o nastavku bilo kakvih investicija i kapitalnih projekata u Bijelom Polju, ali pod zakonskim uslovima, gdje će svi biti jednaki i gdje će se poštovati Zakon o sprečavanju korupcije i svi drugi Zakoni u cilju sprečavanja korupcije i zloupotreba, navodi se na kraju saopštenja NVO,,Euromost“.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor