Za tri dana 500 penzionera iz Rožaja potpisalo pristupnicu Pokretu penzionera Crne Gore

Za tri dana 500 penzionera iz Rožaja potpisalo pristupnicu Pokretu penzionera Crne Gore, saopštio je Sadik Klimenta predsjednik Skupštine Pokreta penzionera.

Potpisivanje pristupnica Pokretu penzionera Crne Gore će se sprovoditi u sve Opštine na Sjeveru Crne Gore i veliko interesovanje penzionera da pristupi ovom pokretu, daje nam još veću motivaciju kao i obavezu da nastavimo da se borimo za svakog penzionera u Crnoj Gori, navodi Klimenta.

Klimenta poziva sve penzionere sa sjevera Crne Gore da pristupe Pokretu i da se svi zajedno bore za bolji život i dostajantsvo svakog penzionera.

Sjutra ćemo da dostavimo Fondu Pio i Ministarstvu za rad i socijalno staranje i inicijativu penzionera iz Rožaja koju su potpisali zajedno sa Pokretom penzionera, da se obezbijedi penzionerima u Rožajama ogrijev, jer oni nemaju od čega da ga kupe, a već je počelo vrijeme kada mora da se loži.

Takodje, sjutra članovi Upravnoj i Izvršnog odbora Pokreta penzionera Crne Gore u Podgorici, održavaju zajednički sastanak gdje će se donijeti Odluke o narednim aktivnostima ovog pokreta, naveo je Sadik Klimenta Predsjednik Skupštine Pokreta penzionera Crne Gore.

izvor: Press

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor