Search
Close this search box.

Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

željeznička stanica

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Okladi i Mljekara MDK Nedakusi, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 34 sugrađana, a dežurna ekipa je 6 puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

Učesnike u saobraćaju ovog jutra ocekuju pretežno  suvi kolovozi u južnim predjelima. Na sjeveru ima ugaženog  snijega na kolovozu, i  izražena poledica. Upozoravamo na  povećanu opasnost od odrona na putevima koji vode pored rijeka i kosina.i.Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena uslovima i stanju na putu.Na putnom pravcu Šavnik-Žabljak kamionima sa prikolicom i sleperima zabranjeno je kretanje zbog snijega.U vremenskom periodu od 15. novembra 2020.godine do 01. aprila 2021.godine upotreba pneumatika za zimsku upotrebu je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

Pretežno sunčano. Krajem dana i tokom noći postepeno povećanje oblačnosti. Ujutru, u kontinentalnim predjeima umjeren do jak mraz, a na sjeveru niska oblačnost ili magla. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, u drugom dijelu dana južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha -4 do 10 stepeni.

Izvor:Radio Bijelo Polje

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor