Vozili pijani i drogirani, kazne do 400 eura

Zbog kršenja Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima sudije bjelopoljskog Suda za prekršaje sankcionisale su pet lica novčanim kaznama od 300 do 400 eura pišu, Dnevne novine.

A guy with a hard alcoholic intoxication driving a car after a party. A drunk young male with a bottle of beer, driving on a blurred park background. Alcohol violation and illegal driving concept.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,07 promila, sudija Mersada Agović je okrivljenom D.E. (41) iz Rožaja izrekla novčanu kaznu u iznosu od 300 eura, a zbog upravljanje vozilom pod dejstvom opojnih droga okrivljenom H.D. (23) iz Rožaja, novčanu kaznu od 400 eura.

“Zbog prekršaja iz čl.318, st.1, tač.14 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu okrivljenom I.V. (46) iz Novog Sada u koncentraciji od 1,07 promila i okrivljenom Đ.D. (46) iz Pljevalja u koncentraciji od 1,09 promila sudija Radoman Knežević je izrekao novčane kazne u iznosu od po 300 eura”, navodi se u saopštenju suda.

Kako se dalje navodi, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,80 promila, sudija Svetlana Adžić je Mojkovčaninu Lj.A. (31) izrekla novčanu kaznu u iznosu od 320 eura.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor